fbpx

Ја градиме вредноста на компанијата преку деловна соработка

Кои сме ние

Кои сме ние?

Нашата компанија има повеќе од 10 годишно искуство во испорака на кредитни извештаи во Балканските земји. Соработуваме само со директни доставувачи на информации и имаме капацитет за проверка на сите податоци во согласност со локалните законски регулативи.

Нашиот тим опфаќа правни и финансиски аналитичари, кои имаат искуство и познавање и на ЕУ и на локалните сметководствени и правни практики.

Service Image

Нашата мисија

Нашата мисија е да им помогнеме на фирмите да донесат правилни одлуки кои се засноваат на проверени факти и броеви.

Service Image

Нашата Визија

Нашата мисија е да им помогнеме на фирмите да донесат правилни одлуки кои се засноваат на проверени факти и броеви.