fbpx

Бизнис кредитни извештаи

Пакети

Како работиме

Испратете ни барање со податоци за компанијата или за приватно лице за кое би сакале да добиете детални информации или регистрирајте се на нашата платформа.Ние ќе ви испратиме потврда за вашата нарачка и за достапноста на податоците.

Откако ќе го платите извештајот, истиот ќе ви биде доставен во рок од 2-4 работни дена, во зависност од видот на извештајот кој сте го избрале.

Ако компанијата за која барате информации неможе да се лоцира, услугата нема да ви се наплати. Можете да ни се јавите или да разговарате со нас преку Skype, секој работен ден од понеделник до петок од 08:00 – 20:00 часот.

Што содржат извештаите

Извештајот се состои од:

  • Основни податоци за компанијата
  • Менаџмент
  • Деловна активност
  • Број на вработени
  • Клучни финансиски податоци
  • Девизни курсеви
  • Coface Брзи стапки (врз основа на Coface @rating резултат и изразена со користење на систем на семафор)
  • Coface препорака  за Максимален кредит

Видови на извештаи

Сите извештаи содржат финансиски податоци доколку и кога се јавно достапни. Доколку финансиската информација е целосно достапна, ќе добиете извештај со финансиски податоци за три последователни години. За компанијата која не ги доставила финансиските извештаи до надлежните органи, нема да бидат достапни финансиски податоци.
Напомена: Извештаите за Косово можат да се испорачаат само како нормални и експрес извештаи.

Service Image

Нормален извештај

време за испорака 4 работни дена

Service Image

Експрес извештај

време за испорака 3 работни дена

Service Image

Флеш извештај

време за испорака 1 работен ден.