fbpx

Ја градиме вредноста на компанијата преку деловна соработка

Наплата на побарувања

Наплата на побарувања

Нашата компанија има повеќе од 10 годишно искуство во испорака на кредитни извештаи во Балканските земји. Соработуваме само со директни доставувачи на информации и имаме капацитет за проверка на сите податоци во согласност со локалните законски регулативи.

Нашиот тим опфаќа правни и финансиски аналитичари, кои имаат искуство и познавање и на ЕУ и на локалните сметководствени и правни практики.